Me

Kolme verevää nuorta miekkosta tapasivat toisensa vuonna 2007 helsinkiläisessä mainostoimistossa. Yksi oli ollut harjoittelijana, toinen töissä IT-osastolla ja kolmas oli luonut uraa mainoselokuvien puolella tuottajana. Yhdessä he laittoivat pystyyn ketterän tuotantoyksikön mainostoimiston sisälle. Harjoittelijasta tuli animaattori ja ennen pitkää ohjaaja. Entisestä IT-miehestä tuli leikkaaja ja hyvä tulikin. Tuottaja pysyi tuottajana, joskin kehittyi rennommaksi ammattinsa harjoittajaksi sitä mukaa kun vuosia kertyi.

Kesäkuussa 2013 miehet perustivat Drama moving pictures Helsinki Oy:n valmistamaan markkinoinnin ja myynnin tarkoitukseen mielenkiintoisia tarinoita elokuvan keinoin.

Yhdessä miehillä on tänä päivänä yli puolivuosisataa kokemusta tarinoiden kertomisesta elokuvan keinoin eri medioihin.

Drama tekee parhaansa puolustaakseen hyviä tarinoita. Samaan aikaan pysymme mukana alan kehityksessä ja medioiden määrän lisääntymisessä. Suunnittelemme ja toteutamme kaiken kokoisia tarinoita jokaiseen mediaan sopivaksi. Kutsu meidät kertomaan suositusta sosiaaliseen mediaan sopivasta minivideo- konseptista tai laajemmasta mainoselokuvatuotannosta.

Katso Työt

Olli Korpiala

+358 40 820 5000
olli.korpiala@drama.fi

Ota yhteyttä:

Drama Moving Pictures Helsinki Oy
Merimiehenkatu 36,
00150 Helsinki

Laskutusosoite